MZ-ondersteuning is in 2004 opgericht onder de naam OR-ondersteuning en bemiddelde in freelance ambtelijk secretarissen. Al vrij snel is de dienstverlening uitgebreid en bemiddelde het bureau in zowel freelance als loondienst aanstellingen.

In 2012 Liza Arends eigenaar geworden van OR-ondersteuning en in 2013 is werd de dienstverlening uitgebreid met MZ-ondersteuning en OR Trainers & Adviseurs. Vervolgens ontving OR-ondersteuning in 2014 de certificering van de Stichting Normering Arbeid en werd het als uitzendbureau ingeschreven bij de ABU.

Wie zijn wij?

Liza Arends

Liza Arends

Directeur

10 jaar ervaring als freelance ambtelijk secretaris en adviseur medezeggenschap. Liza is zij goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche en van de huidige wensen van ondernemingsraden en ondersteuners.

Fabiane Geelen

Fabiane Geelen

HR-Adviseur

Fabiane is binnen onze organisatie verantwoordelijk voor de personele- en salarisadministratie. Zij is specialist op het gebied van arbeidsrecht uitzendkrachten.

Mariza de Kwaadsteniet

Mariza de Kwaadsteniet

Office Manager

Mariza is onze office-manager. Zij plant alle intakegesprekken in, regelt de opleidingen en is verantwoordelijk voor de urenregistratie en facturering.

MZ-ondersteuning en OR-ondersteuning zijn onderdeel van:

Divi Recruitment B.V.
Groenezoom 24
2811 VJ  Reeuwijk

KvK nummer: 62987313
BTW nummer: NL855041997B01

Meld je aan voor onze nieuwsbrief