U zoekt een professional

U bent op zoek (tijdelijke) ondersteuning voor uw medezeggenschap. Bij MZ-ondersteuning bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over het grootste netwerk van ambtelijk secretarissen, adviseurs, trainers en andere ondersteuners in de medezeggenschap. Of u nu zoekt naar een tijdelijke of vaste kracht, wij kijken graag samen met u wat uw wensen zijn. MZ-ondersteuning biedt ondersteuning op maat. Zonder risico en met garantie! Wij werken op basis van no cure no pay.

OR-Trainers & Adviseurs

Zoek- en beoordeelsite voor trainers en adviseurs van ondernemingsraden. Vind hier een geschikte trainer en lees de reviews van andere OR-leden en ambtelijk secretarissen.

Ambtelijk Secretaris OR

Op zoek naar een ambtelijk secretaris voor de ondersteuning van de ondernemingsraad? OR-ondersteuning heeft een poule van circa 450 (ervaren) ambtelijk secretarissen. Succes gegarandeerd.

Nieuwe OR-verkiezingen

Besteed uw verkiezingen uit aan professionals. De procedurele taken, het draaiboek, de verkiezingscampagne of de digitale verkiezingen. VerkiezingenOR kan de verkiezingen geheel of over gedeeltelijk voor uw organiseren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief