Ik ben een professional

U bent een professional die ondersteuning biedt aan de medezeggenschap. Als ambtelijk secretaris, adviseur, trainer, coach, of anderszins. MZ-ondersteuning bemiddelt kandidaten succesvol naar een interessante opdracht of baan. Wij bemiddelen in beiden. Wij streven ernaar om alle kandidaten die bij ons staan ingeschreven ook persoonlijk te kennen. Wie bent u, wat drijft u en waar wordt u blij van? Dat zijn vragen die wij belangrijk vinden. De perfecte match tussen opdrachtgever en opdrachtnemer staat bij ons centraal!

Onze werkwijze

U bepaalt zelf op welke opdrachten en/of vacatures u reageert. In overleg met onze opdrachtgevers maken wij een selectie uit alle motivatiebrieven en cv’s van de geïnteresseerde kandidaten. De medezeggenschap beslist met welke kandidaten zij kennis wil maken in een persoonlijk gesprek. Wordt u uitgenodigd en volgt hieruit een match, dan kunt u meestal snel aan de slag! OR-ondersteuning werkt landelijk. Wij bemiddelen in freelance opdrachten, in vacatures voor functies in loondienst en we zijn daarnaast ook een uitzendbureau.

Onze activiteiten

Bent u gesteld op uw zelfstandigheid, maar ontmoet u ook graag vakgenoten? Dat kan. OR-ondersteuning organiseert regelmatig activiteiten en workshops ter bevordering van uw deskundigheid in uw vakgebied. Wij hebben een breed netwerk van trainers en adviseurs, die wij inzetten voor deze activiteiten. Wanneer u via OR-ondersteuning aan het werk gaat, kunt u hier gratis (of tegen een gereduceerd tarief) aan deelnemen. Zo ontmoet u ‘collega’s’ en blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten

Wilt u zich direct inschrijven? Dat kan natuurlijk.

Ik geef ondersteuning | Inschrijven

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief