Medezeggenschapsrecht: terugblik 2017 en vooruitblik 2018 | WEBINAR

 


 

Wat is er gebeurd in 2017 in het medezeggenschapsrecht? En wat staat er op de agenda voor 2018? In deze webinar bespreken Jolande Janssen en Lieke van den Eijnden de belangrijkste rechtspraak en wetswijzigingen van 2017. Zij blikken ook alvast vooruit en vertellen in een notendop wat 2018 voor het medezeggenschapsrecht in petto gaat hebben. Zo kunt u up to date het nieuwe het jaar. Er is gelegenheid om vragen te stellen tijdens de webinar.

Jolande Janssen is advocaat Medezeggenschaps- en arbeidsrecht en expert op snijvlak van medezeggenschap en ondernemingsrecht. Met name fusies, overnames en financieringen. Docent aan Tilburg University. Tevens actief op sportrecht en zorgrecht. Schreef het Handboek voor Cli├źntenraden. Studeerde cum laude af voor specialisatieopleiding arbeidsrecht. Zij is tevens bestuurslid bij de BVMP.

Karen Maessen is als auteur van de Rechtspraak voor Medezeggenschap altijd op de hoogte van de laatste jurisprudentie. In het procesrecht schreef zij al menig verzoekschrift aan de Ondernemingskamer. Haar adviezen zijn grondig en volledig. Ze is ook werkzaam op het gebied van arbeidsrecht.

 


 
 


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 08 dec, 2017
10:00 - 11:00

Categorie├źn

Dit evenement direct in uw agenda zetten:
Ical
Google Agenda