Actualiteiten arbeidsrecht | WEBINAR

Medezeggenschapsrecht kan niet los van het arbeidsrecht worden gezien. Zelfs voor de ondernemingsraad in de publieke sector komt het arbeidsrecht steeds dichterbij. Het wetsvoorstel Normalisering rechtspositie ambtenaren is immers aangenomen door de Eerste Kamer.

In deze webinar komen actualiteiten in het arbeidsrecht aan bod, zowel rechtspraak als wetswijzigingen. Lieke van den Eijnden en Manouk Milbou blikken onder andere terug op ruim twee jaar Wet Werk en Zekerheid en bespreken de ontwikkelingen in het privacy-recht, zoals de aankomende privacy-verordening. Zij koppelen de actualiteiten aan de medezeggenschap en geven, waar mogelijk, praktische tips voor de ondernemingsraad mee. Er is gelegenheid om vragen te stellen tijdens de webinar.

Lieke van den Eijnden is advocaat Medezeggenschaps- en arbeidsrecht en volgt de ontwikkelingen in het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht op de voet. Gebruikt dit in haar advisering, procedures en als docent van diverse cursussen. Heeft specialisatieopleiding arbeidsrecht met goed gevolg afgerond en heeft diverse publicaties op haar naam staan. Zij houdt zich tevens bezig met het privacyrecht.

Manouk Milbou is afgestuurd Bedrijfskunde en Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Haar specialismen zijn arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht

Advocatenkantoor De Voort Advocaten | Mediators behoort tot de top 3 van kantoren in Nederland op het gebied van medezeggenschapsrecht. Een team van negen gespecialiseerde advocaten is dagelijks actief in dit werkveld en ondersteunt ondernemingsraden en bestuurders van middelgrote bedrijven tot beursgenoteerde concerns, zowel nationaal als internationaal. Tevens is het team zeer actief binnen de (semi-)publieke sector, waaronder overheden, zorg en onderwijs. Binnen deze branches worden ook medezeggenschapsraden en cli├źntenraden bijgestaan. Juridische vraagstukken gaan niet alleen om wet- en regelgeving. Ook in de advocatuur draait vrijwel alles om mensen en onderlinge relaties. Samenwerken staat bij De Voort Advocaten | Mediators dan ook altijd centraal. Onze advocaten en hun ondersteuners zijn resultaatgericht, praktisch ingesteld en toegankelijk. Daarnaast houden we van aanpakken. We werken snel en zijn flexibel, denken mee, reiken alternatieven aan en hakken knopen door. Dat doen we op een wijze waarbij iedereen zich goed en begrepen voelt.


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 08 sep, 2017
10:00 - 11:00

Categorie├źn

Dit evenement direct in uw agenda zetten:
Ical
Google Agenda